راهنمای رفع خطای Discovered currently not indexed در سرچ کنسول

خطای Discovered Currently not indexed در سرچ کنسول، بخش Coverage و تب Excluded نمایش داده می‌شود. یک صفحه برای نمایش در صفحات جستجو، ابتدا توسط گوگل باید کشف (Discover) شود، سپس گوگل در آن می‌خزد (Crawl) و آن را ایندکس (Index) می‌کند و سپس به آن رتبه (Rank) می‌دهد؛ مانند خطای crawled currently not indexed در متن این خطا نیز از عبارت Currently (در حال حاضر) استفاده کرده است. این یعنی شما نیازی نیست کاری بکنید! خود گوگل به مرور این صفحات را نیز ایندکس می‌کند.

مشکل Discovered currently not indexed در سرچ کنسول به چه معناست؟

خطای Discovered currently not indexed به معنای دو چیز است. یک، گوگل صفحه شما را پیدا کرده است و دوم، گوگل در حال حاضر صفحه شما را خزش و ایندکس نکرده است. اگر سایت شما تازه شروع به کار کرده و یا سایت کوچکی دارید نگران نشوید زیرا به احتمال زیاد خود گوگل این مشکل را برطرف می‌کند؛ اما اگر سایت شما بزرگ است (به طور مثال سایت فروشگاهی دارید که بیش از 1000 صفحه است) در ادامه مطلب همراه باشید تا دلایل و راه‌حل‌های رفع خطای Discovered currently not indexed را بیابید.

رفع خطای Discovered currently not indexed

خطای Discovered currently not indexed به چه علت رخ می‌دهد

در این بخش توضیح می‌دهیم که خطای discovered currently not indexed به چه دلایلی ممکن است اتفاق بیفتد:

  • Overload شدن سرور سایت: اگر سایت شما بیش‌ازحد شلوغ شود، خزیدن گوگل در آن دچار مشکل می‌شود.
  • بارگذاری بیش‌ازحد محتوا: در سایت شما محتوای خیلی بیشتری نسب به میزانی که گوگل برای خزیدن می‌خواهد، وجود دارد. به همین دلیل خزنده‌های گوگل سایت شما را مناسب خزیدن نمی‌بینند. مطالبی مانند صفحات دسته‌بندی محصولات فیلتر شده، محتوای تولیدشده اتوماتیک و محتوای تولیدشده توسط کاربر از این نوع موارد هستند.
  • لینک سازی داخلی ضعیف: گوگل راه کافی برای ورود به محتوایی که قرار است خزیده شود پیدا نمی‌کند.
  • کیفیت پایین محتوا: اگر کیفیت محتوای شما پایین باشد و یا کپی شده باشد گوگل آن‌ها را در نظر نمی‌گیرد. کیفیت محتوای خود را بهبود بخشید. محتوایی ایجاد کنید که منحصربه‌فرد باشد و برای بازدیدکنندگان ارزشمند باشد.

آموزش رفع خطای Discovered currently not indexed در سرچ کنسول

در این بخش به راه‌حل‌های موارد گفته شده در قسمت قبل اشاره می‌کنیم و توضیح می‌دهیم که برای رفع خطای پیدا شده ولی ایندکس نشده به چه صورت است:

  • Overload شدن سرور سایت: در این حالت با پشتیبانی هاست خود تماس بگیرید.
  • بارگذاری بیش از حد محتوا: برای حل این مشکل می‌توانید محتوای سایت خود را هرس کنید (content pruning). هرس محتوا به معنی شناسایی صفحات غیرمفید و حذف آن‌ها از وب‌سایت برای بهبود سلامت کلی سئوی سایت است. است. همچنین می‌توانید لینک‌هایی که به این صفحه داده شده را حذف و فایل robots.txt را به‌روزرسانی کنید تا گوگل در URL هایی که نباید محتوای آن‌ها را discover کند نخزد.
  • لینک سازی داخلی ضعیف: با بهبود لینک سازی داخلی صفحاتی که لینک سازی خوبی ندارند این مشکل را برطرف کنید.
  • کیفیت پایین محتوا: کیفیت محتوای خود را بهبود ببخشید. محتوایی ایجاد کنید که منحصربه‌فرد باشد و به بازدیدکنندگان شما ارزش بیفزاید. نیازی که کاربر برای آن جستجو کرده را برآورده کنید.
  • علاوه بر این موارد، می‌توانید به صورتی دستی در سرچ کنسول از گوگل بخواهید یک صفحه که دچار این خطا است را ایندکس کند. برای این کار لینکی که می‌خواهید درخواست ایندکس به صورت دستی بدهید را انتخاب و گزینه Inspect URL را انتخاب کنید و در صفحه باز شده باید نوشته شده باشد که این URL در گوگل نیست و آخرین تاریخ خزیدن خالی باشد. سپس روی گزینه Request Indexing کلیک کنید تا درخواست شما بررسی شود. پس از 6 تا 7 روز درخواست شما بررسی و رفع ارور Discovered currently not indexed انجام می‌شود.

جمع‌بندی

خطای discovered currently not indexed جزو ارورهای بخش Coverage در سرچ کنسول گوگل است که ممکن است به دلایلی مانند وجود محتوای تکراری یا بی‌کیفیت رخ دهد. در این مقاله به‌طور کامل به بررسی عوامل و رفع ارور discovered currently not indexed پرداختیم. البته موارد دیگری نیز هستند که ممکن است باعث ایجاد این خطا شوند اما در این وبلاگ سعی کردیم شایع‌ترین و اصلی‌ترین دلایل ایجاد این خطا را بررسی کنیم.

همچنین بخوانید
فیلتر rejex چیست و در چه مواردی می توان از آن استفاده کرد؟ لیست دستورات rejex برای سرچ کنسول را در این مطلب از وب 24 بخوانید.
قابلیت ها و ضروری ترین کدهای فایل httaccess را در این مطلب از سایت وب24 بخوانید.
در این مطلب از سایت وب 24 با پسوند دامنه و انواع آن آشنا شوید.
چه افزونه ای برای کش وردپرس نصب کنیم؟ لیست بهترین پلاگین های کش برای وردپرس را در این مطلب از سایت وب 24 معرفی شده است.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید
امتیاز:
captcha


دیدگاه کاربران
ماهان بهرام خان
ارسال شده در : چهارشنبه 23 آذر 1401

دمت گرررررررررررررم با این محتوای مفیدت خدا قوت